Legaturi utile Presedintele Romaniei Guvernul Romaniei Senatul Romaniei Camera Deputatilor Prefectura Neamt CJ Neamt e-Guvernare SEAP Primaria comunei Alexandru cel Bun str. Cuza Voda Cod postal: 617505 Tel.: +4(0)233-241.018 Fax: +4(0)233-241.454 E-mail: office@pacb.ro
hit counter

Sigur ca tot in aceeasi perioada stiam de sistemul de încalzire a spitalului de Pneumoftiziologie Bisericani si consumurile mari ale acestuia.

Am contactat societatea KROBATH  din Austria, care a trimis specialistii si care ne-au înlocuit vechile cazane ale centralei termice pentru producerea caldurii si a aburului, cu altele noi, cu un randament ridicat, fara sa ne coste nimic.

Amortizarea se face din diferenta de consum în metri cubi de gaz metan.

In plus, ne returneaza o cota de 20% din beneficiul acesta pe care il realizeaza firma respectiva. Aceasta face ca Spitalul de Pneumo-Ftiziologie Bisericani sa nu mai plateasca în jur de 600 de milioane de lei vechi pe an, datorita reducerii consumului de gaz metan.

Ion Rotaru

Cine suntem?

Firma Krobath Romania SRL este parte a Grupului Ferdinand Krobath, o intreprindere de familie din Austria, cu o vechime de peste 130 ani, aflata la a patra generatie.


Ce am realizat pana acum?

Activam din 1996 in calitate de companie de servicii egergetice ESCO, in Austria si in tari sud-est europene.

In Romania a avut loc in 2007 infiintarea firmei Krobath Romania SRL.

In calitate de pioner pe piata ESCO din Romania, am realizat una dintre primele instalatii - modernizarea centralei termice a Spitalului de Pneumoftiziologie Bisericani, din judetul Neamt. Aceasta instalatie ne-a adus informatii valoroase, care ne sunt utile in proiectele viitoare.


Ce noutati aducem azi?

Impreuna cu o firma partenerea din Suedia, pe 22.09.2014 se prezinta in Bucuresti o noutate mondiala pentru Romania. Ea consta intr-un sistem de reglare a instalatiilor de caldura din imobilele de locuit, bazat pe date de prognoza meteo.


In data de 24 septembrie 2014 KROBATH ROMANIA SRL a prezentat la sala Paris Droit, Hotel NOVITEL - Bucuresti, o tehnologie revolutionara. Aceasta noutate mondiala evita supraincalzirea in cladiri, creste confortul locuintelor si economiseste costuri de incalzire.


CONFERINTA


 “Eficientizarea energetica a cladirilor cu ajutorul reglajului incalzirii pe baza de prognoza meteo